На Харківщині 10-річна дівчинка і 15-річний хлопець пішли з дому (ФОТО)

На Харківщині поліцейські оперативно розшукали та повернули додому двох дітей

На Харківщині, вчора, 12 серпня, в один день двоє дітей пішло з дому й не повернулись. 10-річна дівчинка - мешканка села Молодова Чугуївського району та 15-річний хлопець - житель села зникли Шелестове Богодухівського району пішли з дому і стревожілі рідних. Про це повідомляє про тдел комунікації поліції Харківської області

Будь-яких протиправних дій відносно неповнолітніх скоєно не було. Правоохоронці провели з ними профілактичні бесіди.

В управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його 10-річна дочка пішла з дому і не повернулася. Поліцейські негайно почали пошуки малолітньої. За годину місцезнаходження дівчини було встановлено. Дитина бродив по селу.

picture

У той же день ближче до вечора в сектор поліцейської діяльності № 1 Богодухівського РВП надійшло повідомлення від патронатного вихователя про те, що вранці в с. Шелестове Богодухівського району пішов з дому і зник безвісти пропав її 15-річний підопічний. Раніше хлопець вже тікав з дому. На цей раз він образився через те, що його посварили і поїхав до своєї біологічної матері в с. Резуненково. Неповнолітнього повернули в патронатної сім'ї.

Як раніше повідомляв портал "Комментаріі.Харьков", в Харківській області пропав ще одна дитина . В Ізюмському районі пропала 14-річна Христина Штонда, яка жила в селі Іванчуківка. Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

Відзначається, що 9 лютого близько 18:30 дівчина пішла з дому і до цього часу не повернулася. Христина була одягнена в бордову куртку з капюшоном і хутром, темно-сині штани, білу кофту. Особлива прикмета - 4 шраму на правій руці. Зараз передбачається, що вона може перебувати в Балаклії.








Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися