У Харкові та області дві аварії за участі поліцейських за одну ніч - відомі деталі (фото)

В одному з ДТП сильно постраждало службове авто Peugeot

У Харківському районі поліцейські стали учасниками одразу двох ДТП — у Мерефі та у Харкові. На щастя, постраждали лише автівки, обійшлося без людських жертв. Про деталі інцидентів розповідають харківські канали в Telegram.

Перше ДТП сталося у Мерефі пізно ввечері 14 серпня. Водій маршрутного автобуса виконував розворот на неосвітленій ділянці дороги. У цей час по дорозі рухався легковик, за кермом якого знаходився співробітник Нацполіції. Водій автівки не встиг зреагувати на маневр автобусу, через що трапилося зіткнення. У легковика зірвало кришку капоту, пошкодило усю праву передню частину, спрацювали подушки безпеки.

Друге, більш резонансне ДТП трапилося вже після опівночі у Харкові на перехресті Бурсацького узвозу та вулиці Клочківської. Там зіткнулися поліцейський Peugeot чергової частина та Ford Fusion. Очевидці кажуть, що поліцейською машиною керував чоловік у цивільному одязі, він проїздив перехрестя, увімкнувши світлові спецсигнали. Чи був увімкнений звуковий сигнал під час наближення до перехрестя, поки невідомо. Ford рухався вулицею Клочківською і врізався у праві передні двері поліцейського Peugeot. Під час зіткнення подушки безпеки спрацювали лише у Ford. На місці серед перехожих були медики, які одразу ж почали надавати допомогу постраждалим.

Наразі відео моменту зіткнення немає, втім на перехресті встановлена камера, яка, ймовірно, зафіксувала дорожню обстановку під час ДТП.

Для довідки: пункт 3.1 ПДР визначає, що водії оперативних ТС, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог ПДР за умови увімкнення проблискового маячка і звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Чугуївському районі з кручі впала автівка у річку Сіверський Донець. Водій зміг вибратися з машини на берег, а пасажир загинув у потонулому авто.



Джерело: https://t.me/ctokharkov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися