ДТП з поліцейськими у Харкові - у мережі з'явилося відео моменту аварії (відео)

Користувачі соцмереж намагаються встановити винуватця ДТП

У мережі з'явилося відео з камери спостереження моменту ДТП, в якій уночі 15 серпня зіткнулася поліцейська автівка та легковий Ford. Запис був опублікований у харківському телеграм-каналі "Труха".

На відео видно, як поліцейський автомобіль Peugeot, спускаючись по Бурсацькому узвозу зі сторони мосту через річку Лопань, з увімкненими проблисковими маячками виїжджає на перехрестя з вулицею Клочківською на червоне світло і повертає наліво.

У цей момент на своє зелене світло з боку початку вулиці Клочківської через перехрестя проїздив Ford Fusion. Водій не встиг завчасно загальмувати й врізався у поліцейську автівку, протягнувши її через усе перехрестя. Зупинилися обидві автівки від удару у світлофорний стовп на іншому боці перехрестя.

За словами водія Ford, він не бачив світло проблискових маячків, з якими поліцейська автівка наближалася до перехрестя, оскільки з боку сторони Клочківської огляд на Бурлацький узвіз закриває будівля на розі двох вулиць.

Користувачі соцмережі у коментарях вбачають провину у ДТП обох сторін, аргументуючи це тим, що Ford їхав, ймовірно, із великим перевищенням дозволеної швидкості, своєю чергою водій поліцейської автівки, попри увімкнені спецсигнали  не пересвідчився у безпечності свого маневру, проїжджаючи "сліпе" перехрестя.

Нагадаємо, ДТП трапилася після опівночі 15 серпня на перехресті Бурсацького узвозу та вулиці Клочківської. Чорний Ford Fusion зіткнувся з поліцейським Peugeot чергової частини Нацполіції. "Коментарі" повідомляли, що за кермом поліцейської автівки, за словами очевидців, перебував співробітник поліції у цивільному одязі. У результаті ДТП людських жертв немає, але автівки сильно пошкоджені.



Джерело: https://t.me/truexanews
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися