Протягнув десятки метрів - у Харкові мікроавтобус насмерть збив молоду дівчину (фото, відео 18+)

Трагедія трапилася на вулиці Роганській у районі пішохідного переходу

У Харкові на вулиці Роганській сталася страшна ДТП. У районі пішохідного переходу мікроавтобус збив молоду дівчину. Постраждала загинула на місці. Про деталі трагедії повідомляють очевидці у харківських каналах Telegram.

Аварія трапилася близько 10:30 ранку 16 серпня. Водій мікроавтобусу Volkswagen кур'єрської служби у районі пішохідного переходу, розташованого між Роганською, 9 та Роганською, 12 зачепив лівим боком автівки дівчину, що переходила дорогу та протягнув її кілька десятків метрів по дорозі. Швидка, що прибула на місце, констатувала смерть молодої жінки.

На фото та відео очевидців видно, що особисті речі загиблої розкидані вздовж усього гальмівного шляху автівки, там само лежать і уламки деталей машини. Сама постраждала лежить ще на відстані приблизно 5 метрів від мікроавтобусу.


Наразі достеменно невідомо, чи знаходилася дівчина у момент зіткнення саме на пішохідному переході, чи переходила дорогу у недозволеному місці. Втім, місцеві жителі зазначають, що перехід у тому місці з'явився нещодавно і розташований дуже небезпечно, адже перетинає чотири дорожні смуги, і водії, нерідко нехтують необхідністю зупинитися перед пішохідним переходом, навіть, тоді, коли сусідній ряд зупинився для надання можливості перейти дорогу пішоходу.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про смертельну аварію у Чугуївському районі. Там у селі Черемушне пізно ввечері 14 серпня два молодики напідпитку сіли в автівку, та намагалися розвернути її нагорі кручі. Водій не впорався з керуванням, машина зірвалася з обриву та впала у річку Сіверський Донець. Пасажир зміг вибратися з тонучого авто та пробував врятувати свого товариша-керманича, проте це йому не вдалося і водій потонув разом з автомобілем.



Джерело: Telegram

Людмила

16 серпня 2021, 22:30

Очень жаль и девушку и водителя.... один Бог знает кто виновен. Но не вернуть погибшую. Жаль...

Елена

16 серпня 2021, 16:10

Ну что сказать, оленей много на дороге. Что водители, что пешеходы

Активист

16 серпня 2021, 14:52

А при чем здесь на пешеходном или не пешеходном. От пример. Водитель со стажем больше тридцати лет. Случай шестилетней давности. Выскочила из-за троллейбуса пьяная толпа человек тридцать мужчин детей и женщин и начали толпой просто перебегать пр.Гагарина в районе автовокзала вообще до метро и перехода метров по пятьдесят еще .Оказалось со свадьбы ехали и увидели на другой стороне троллейбус .Представьте состояние водителя он видит что несколько человек точно собьет. Но сбил одного а он упал и не шевелиться. Вызвали скорую забрала милиция начала составлять протокол и замерять все. Мент говорит по моему убил его вроде на скорой сказали. И сразу чтобы не одевать наручники 2 тыс.$ cроку двадцать-двадцать пять минут. Утром еще столько взяли. А оказалось человек только ссадины получил и уснул пьяный.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися