Дивна ДТП із 5 автомобілями на Шевченка у Харкові - що відомо (відео)

Ймовірною причиною зіткнення є екстрене гальмування сріблястої "Ауді"

У Харкові близько 15 години дня 22 серпня сталася дивна ДТП за участю відразу п'яти автомобілів. Про це повідомляють очевидці у харківських пабліках в Telegram.

На вулиці Шевченка прямо навпроти автосалону Lexus зіткнулися п'ять автомобілів. Подробиць ДТП поки немає, але очевидно, що найперше авто — срібляста "Ауді", яка рухалася в лівому ряду, — різко загальмувало. Тому водії, що рухалися позаду, без дотримання належної дистанції й, очевидно, з досить високою швидкістю, не встигли зупинитися і врізалися один в одного по черзі у задні частини автомобілів.

Судячи з відсутності пошкоджень на "Ауді", яка здійснила екстрене гальмування, і відсутності ушкоджень спереду на "Шкоді", що рухалася відразу за нею, водій останнього автомобіля встиг загальмувати вчасно, а ось наступний за ним чорний "БМВ", синій "Шевроле" і білий "БМВ" зупинитися не встигли. Ймовірно, найбільшої шкоди усім автомобілям завдав білий "БМВ", який врізався останнім і цим викликав додаткові удари по машинах, що вже зупинилися.

На місце прибули представники патрульної поліції. Сильних травм ніхто з учасників дорожньо-транспортної пригоди не отримав.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про резонансну ДТП, що трапилася на Полтавському шляху. Там швидка допомога, яка рухалася з великим перевищенням швидкості й із включеними звуковими та світловими спецсигналами, але не пригальмувала перед перехрестям і не переконалася в безпеці проїзду на червоний сигнал світлофора, врізалася у позашляховик Kia, який у цей час перетинав перехрестя, виїхавши на свій зелений сигнал. На відео з моментом ДТП видно, що водій Kia побачив швидку вже на самому перехресті, різко загальмував, але спецавтомобіль все одно врізався в нього. У результаті зіткнення позашляховик перекинуло догори колесами.



Джерело: Telegram
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися