У Харкові посеред дороги з машини викинули чоловіка, лікарі шукають родичів (фото)

Медики констатували кому і забрали чоловіка в лікарню

У Харкові посеред дня в людному районі з автомобіля викинули на дорогу чоловіка. Про це повідомили в харківському каналі "Труха".

Інцидент стався в районі Холодної гори. Перехожі побачили чоловіка, якого викинули з машини. Він впав на асфальт без явних ознак життя. Очевидці викликали швидку.

Медики, що приїхали на місце, констатували, що чоловік у комі. Після цього його забрали в лікарню № 2.

Документів і телефону з собою у чоловіка не було. Медики почали пошук родичів.


Відповідне оголошення розмістили й у каналі Telegram. Через деякий час один із читачів повідомив, що людина на фото схожа на його знайомого на ім'я Антон Марченко. У Антона в Instagram дійсно є фотографії схожого на постраждалого чоловіка. У його сторіз видно, що вночі він знаходився в нічному клубі "Галактика".

Кореспонденти висувають версії, що могло трапитися і чому чоловіка викинули посеред вулиці з машини. Дехто бачить причиною інциденту передозування наркотиками, інші кажуть, що викинули його спеціально серед людей, щоб хтось йому допоміг.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в Харкові на День міста на вулиці Шевченка сталася дивна ДТП. На дорозі зіткнулися відразу п'ять автомобілів. Ймовірною причиною аварії стало екстрене гальмування сріблястого "Ауді", інші учасники ДТП не змогли вчасно загальмувати й врізалися один в одного по черзі. Судячи з відсутності пошкоджень на "Ауді", яка здійснила екстрене гальмування, і відсутності ушкоджень спереду на "Шкоді", що рухалася відразу за нею, водій останнього автомобіля встиг загальмувати вчасно, а інші врізалися вже у нього.



Джерело: https://t.me/truexanews
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися