Жахливе ДТП у Харкові: трактор знищив легковик (ВІДЕО)

Харків'янина госпіталізували до лікарні

У Харкові на Навої Баварії 26 серпня сталася ДТП з трактором і ВАЗ-2108. Легковик перекинулася на дах. Відповідні відео очевидці опублікували в соцмережах.

У патрульній поліції розповіли, що на перехресті вул. Даргомижського та ін. Ново-Баварського ВАЗ-2108 зіткнувся з трактором. Водія легковика госпіталізували. На щастя, він вижив і йому вже нічого не загрожує. Наразі слідчо-оперативна група з'ясовує всі подробиці.

Інші ДТП в Харкові:

У Харкові близько 15 годин дня 22 серпня сталася дивна ДТП за участю відразу п'яти автомобілів. Найперше авто - срібляста "Ауді", яка рухалася в лівому ряду, - різко загальмувало. Тому водії, що рухалися позаду без дотримання належної дистанції та, очевидно, з досить високою швидкістю, не встигли зупинитися і врізалися один в одного по черзі в задні частини автомобілів.

У Харкові на Холодній горі на вулиці Полтавський шлях сталося ДТП за участю карети швидкої допомоги та кросовера Kia. В результаті зіткнення автомобіль Kia перекинувся на дах. Кросовер виїжджав з вулиці Переможців на Полтавський шлях по світлофору, де в цей момент рухалася швидка допомога. Водій KIA не надав перевагу спецавтомобіля, сталося зіткнення, в результаті чого кросовер перекинувся.

На місце прибули кілька екіпажів ДПС, рятувальники та швидка допомога. За попередніми даними, важко постраждалих у результаті ДТП немає. Поліція з'ясовує обставини події. В результаті зіткнення і подальших дій з оформлення події, Полтавський шлях виявився заблокованим прямо в годину пік. Тому з боку Пісочина на в'їзд до Харкова утворився величезний затор.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися