Харків'янки вирощували "сади" конопель (ФОТО)

Силовики увірвалися до жінок та забрали канабіс

У Харкові жінки вирощували коноплю та продавали її свої знайомим, а іноді та місцевим жителям. Про це розповіли в ГУ Нацполіції Харківської області.

У 31-річної жінки силовики вилучили 14 рослин конопель та полімерну місткість з канабісом (вага близько 200 грамів). В місяць дівчина продавала приблизно 300 грамів конопель та заробляла в районі 10 тисяч гривень.

Крім цього правоохоронці увірвалися до 35-річної жінки. У неї силовики виявили, а потім і забрали 19 рослин конопель, місткості з канабісом, пристрій для вживання з нашаруваннями коричневого кольору. В місяць жінка продавала близько 500 грамів і заробляла приблизно 20 тисяч гривень.

tiOlPePQ3Zu8dsa2YqQJrbYVQ.jpeg

Обшуки проводилися в рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Наркобізнес в Харківській області. зведення новин

• У Харківській області зловмисники налагодили канал збуту сильнодійних наркотиків через територію Росії в окуповану Донецьку область, психотропи переправляли в дитячих колясках. Наркотики переправляли через водіїв автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення пасажирів та товарів на непідконтрольну української влади територію Донецька. Їм передавали наркотики під виглядом побутових посилок.

• У Харківській області на гарячому спіймали військового, який іншим військовослужбовцям продавав наркотики. Виходячи з даних правоохоронців, чоловік створив цілу схему продажу наркотиків серед товаришів по службі. Його затримали під час продажу товару на 2500 гривень. Військовослужбовець затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

• У Харкові поліціянти затримали двох наркозакладників - 33-річну жінку та 37-річного чоловіка. Відзначається, що жінку зловили, коли вона рила щось на дитячому майданчику. У неї виявили згорток PVP вагою 20 грамів. Наркотики призначалися для подальшого перепродажу через інтернет-магазин. Її подільником виявився 37-річний чоловік.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися