У Харкові пенсіонерка регулярно виходила гуляти з 65 тисячами гривень: Жінку обікрали (ФОТО)

Харків'яни допомогли бабусі повернути вкрадені гроші

У Харкові 77-річна жінка завжди з собою носила близько 65 тисяч гривень. Про це дізналися двоє чоловіків і вони почали стежити за пенсіонеркою. Подробиці розповіли в пресслужбі прокуратури Харківської області, а саме керівник окружної прокуратури Едуард Новіков.

За даними прокуратури, вранці 20 серпня чоловіки підійшли до під'їзду жінки: один залишився на вулиці, а другий зайшов всередину, вдарив бабусю по обличчю і вихопив сумку з грошима. Після цього зловмисники почали тікати, але одного з них зупинили свідки події.

Вже 21 серпня 57-річного підозрюваного взято під варту без права внесення застави. Особистість іншого нападника встановлюється. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Інші новини Харкова:

Харківські поліціянти увечері 25 серпня отримали повідомлення про вбивство від місцевого жителя. Він розповів, що в кафе (власницею якого є його теща) увірвалися невідомі та вбили жінку. Коли поліціянти приїхали на місце події, вони побачили закривавлене тіло жінки з мішком на голові. Вбивцею виявилася несподівана людина.

У Харкові на перехресті вулиць Бакуліна та Шатилівській зібралося багато правоохоронців і спецпідрозділи, які з автоматами пробираються в приватний будинок. Про це в ЗМІ дізналися від очевидців. Крім цього журналістам розповіли, що спецоперацію проводять правоохоронці з департаменту карного розшуку поліції Харківської області.

У Харкові зять випив і вирішив змусити тещу силою сказати йому, де знаходяться документи на квартиру. Вночі він зайшов до жінки в кімнату, взяв її за ноги, кинув на підлогу і потягнув в зал, де почав душити її та бити по обличчю. В результаті жінка потрапила в лікарню з численними побоями.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися