У Харківській області вогонь пошкодив приватний будинок

Рятувальники загасили пожежу в приватному будинку на двох господарів

На Харківщині вогонь пошкодив приватний будинок на двох господарів. Про це розповіли у відділі комунікацій Головного управління ДСНС України в Харківській області.

За даними рятувальників, інформація про пожежу у приватному будинку на двох господарів у селі Огульці Валківського району надійшла на номер "101" вчора, 7 березня, о 21:45.

На місце виклику вирушили пожежні 59-ї Державної пожежнорятувальної частини. На місці події рятувальникам стало відомо, що горів дах і стіни прибудови до житлового будинку на площі близько 60 кв. м.

Оперативними діями рятувальників пожежу локалізовано о 23:10 та ліквідовано о 3:40. Причина виникнення пожежі з'ясовується.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині у Валківському районі на трасі загорівся легковий автомобіль. За даними рятувальників, на автодорозі в селі Шарівка автомобіль Chevrolet Lacetti 2010 року випуску загорівся на ходу. Інформація про це надійшла в Службу порятунку 6 березня в 14:30. Причина загоряння з'ясовується. Читайте за посиланням.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися