У Харківській області собаки напали на дитину

Під Харковом собаки відправили дитину до лікарні

У селі Донецьке біля річки Сіверський Донець хлопчик катався на велосипеді. На нього напали собаки та скинули з велосипеда. Дитина впала і зламала руку. Господар тварин вигулював їх без повідця та намордника. В Ізюмському міськрайонному суді розповіли, що матуся хлопчика подала в суд на власника собак.

Після падіння дитина лікувалася в травматологічному відділенні Ізюмської ЦМЛ, а потім у Харківській клінічній травматологічній лікарні. Жінка віддала за лікування сина 14 364, 93 гривні, які й зажадала від господаря собак як відшкодування збитку.

Суд залучив власника собак до відповідальності за ч. 1 ст. 154 КУпАП та наклав штраф. Крім цього він задовольнив прохання матері та стягнув з чоловіка матеріальні збитки в сумі 14 364, 93 грн і понесені позивачем судові витрати (908 гривень).

Тварини в Харкові:

У Харкові на Нових будинках тварини нападають на людей. Цього разу подія трапилася на вулиці Героїв Сталінграда, 148в - там собака сильно покусала двох людей. На щастя, обидві жертви вижили. Власниками двох стаффордширських тер'єрів є господарі, які часто влаштовують пиятики. Сусіди скаржаться, що собак власники не виховують, через що їх поведінка часто буває агресивною, вони кидаються на людей, діти бояться виходити в під'їзд без батьків.

 У районі "Нові будинки" був виявлений випадок сказу у тварини. Домашній тхір почав хворіти, а коли господарі спробували надати йому медичну допомогу, накинувся на них, покусав і поранив і в той же день помер. Лабораторно було підтверджено, що тварина померла через сказ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися