У Харкові привітали з 8 березня рись і слониху

Тваринам подарували букети з м'яса і овочів

У Харківському зоопарку оригінально відзначили Міжнародний жіночий день. Так, співробітники зоосаду піднесли їстівні букети самичкам. Хижачки отримали на честь свята квіти з м'яса, травоїдних побалували овочевими букетами.

Рись Сіма отримала квітку з м'яса у яскравій вазі, прикрашеній стрічкою. Частування Сіму не зацікавило, а ось святкова стрічка стала чудовою іграшкою, а вазон — відмінною кігтеточкою. Оригінальна м'ясна "квітка" у вигляді баранячої ноги отримала левиця Кіра. Хороша господиня, вона одразу віднесла смаколики в будиночок, де їх знайшов лев Річард. Самець не захотів залишатися осторонь від святкування, тому поласували смачним м'ясом і лев і левиця.

"На канн чекала квіткова композиція з пекінської капусти, моркви, груш, зелені і сіна. Антилопам святкове частування миттєво довелося по душі – хрустіли з апетитом", — розповіла прес-секретар зоопарку Жанна Сивуха.

Верблюдиці і гуанако отримали їстівну листівку з хвойної ікебани і овочевої вісімки. А для слонихи Тенді співробітники зоопарку прикрасили дерево морквою, грушами, бананами і капустою. Як тільки Тенді побачила подарунок, вона одним рухом хобота вирвала дерево і перейшла до смакоти. Спочатку з'їла банани, потім моркву, а після святкового обіду прийняла пісочну ванну.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в харківському аеропорту анонсували сезонний авіарейс до Чорногорії.




Джерело: http://zoo.kharkov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися