У Харкові автобус перекинувся та повністю заблокував одну з вулиць (Фото)

Водій не дотримався вимог ПДР, внаслідок чого відбулося зіткнення

У Харкові на одному з небезпечних перехресть трапилася ДТП за участі фургону та позашляховика. Внаслідок зіткнення автобус перекинувся та заблокував повністю проїжджу частину. Обставини події розповіли очевидці у харківських пабліках.

ДТП трапилася на перехресті вулиць Цілиноградська та Лялі Убийвовк. Автобус Opel Movano рухався по вулиці Лялі Убийвовк та виїжджав на перехрестя з другорядної дороги. В цей же час по головній дорозі на вулиці Цілиноградська їхав позашляховик Toyota Rav4. Автобус не поступився дорогою позашляховику, внаслідок чого відбулося зіткнення. Від удару мікроавтобус занесло, відкинуло на кілька метрів від перехрестя, де він перекинувся на правий бік і впав.

Рух вулицею Цілиноградською після перехрестя виявився повністю заблокованим, адже автобус перекрив обидві проїжджі частини.

Внаслідок ДТП постраждалих немає, пошкодження отримали лише автівки.

За словами очевидців, на перехресті зі сторони руху автобусу встановлений знак "STOP", який вимагає повної зупинки ТС перед нерегульованим перехрестям, аби пересвідчитися в тому, що перетин цієї ділянки дороги буде безпечним. Втім автобус проігнорував вимогу ПДР, внаслідок чого трапилася ДТП.

Місцеві жителі розповідають, що на цьому перехресті ДТП трапляються майже щомісяця, через що і був додатково встановлений знак STOP на вулиці Лялі Убийвовк. Своєю чергою на Цілиноградській встановлений знак, що попереджає про близьке розташування школи та дітей, які можуть перебігати дорогу. Він передбачає, що водій знизить швидкість руху.

У коментарях мешканці району пишуть, що на цьому перехресті вже давно варто встановити світлофор, адже водії постійно порушують правила проїзду нерегульованого перехрестя.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові водій вирішив провчити порушників ПДР і протаранив дві автівки. Ймовірні порушники повертали наліво, вишикувавшись у два ряди, з другорядної дороги. Водій Chery QQ не встиг зреагувати на порушення правил двома автівками та у нього врізався спочатку легковик, а потім мікроавтобус.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися