Під Харковом на смерть збили жінку похилого віку (ФОТО)

Чоловік збив жінку на зебрі

У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 9 вересня 37-річний водій автомобіля ВАЗ 210994-20 по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Відзначається, що жінка разом з чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх та збив жінку, яка померла на місці. Чоловік померлої в ДТП не постраждав. Водія легковика затримали в порядку ст. 208 КПК України. На нього порушили кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тепер чоловікові загрожує від 3 до 8 років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Досудове розслідування все ще триває.

Інші ДТП в Харкові:

 У Харкові 10 вересня на вулиці Великій Панасівській водій за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався у паркан. Відповідні фотографії очевидці публікують в соцмережах. На фото видно, що автомобіль буквально протаранив наскрізь огорожу. Подробиць події правоохоронці поки не встановили. 

 У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував втекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися