У Харкові на пішохідному переході збили бабусю

Літню жінку госпіталізували після ДТП

У Харкові на перехресті пр-ту Гагаріна та вул. Одеської прямо на пішохідному переході автомобіль ВАЗ збив 66-річну жінку. Про це спочатку писали очевидці в соцмережах. Тепер інформацію підтвердив і директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, передає Newsroom.

Жінку госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Забашта розповів, що у постраждалої діагностували черепно-мозкову травму та закритий перелом лівого стегна.

Інші ДТП в Харківській області:

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 9 вересня 37-річний водій автомобіля ВАЗ 210994-20 по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Відзначається, що жінка разом з чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх та збив жінку, яка померла на місці. Чоловік померлої у ДТП не постраждав. 

 У Харкові 10 вересня на вулиці Великій Панасівській водій за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався у паркан. Відповідні фотографії очевидці публікують у соцмережах. На фото видно, що автомобіль буквально протаранив наскрізь огорожу. Подробиць події правоохоронці поки не встановили. 

 У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував утекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися