Під Харковом чоловік з дружиною на автомобілі злетіли в озеро: обоє потонули

На Харківщині потонули чоловік і жінка

У Харківській області 11 вересня рятувальники дістали з Нагорівського озера (селище Безлюдівка) автомобіль з тілами загиблих людей. Про це розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Зазначається, що мікроавтобус "Renault Trafic" з двома пасажирами полетів у воду. Люди не змогли вибратися та потонули. Рятувальники витягли автомобіль з води за допомогою лебідки. У салоні вони виявили тіла чоловіка і жінки. Слідство триває.

Інші новини:

У Харкові на перехресті пр-ту Гагаріна та вул. Одеської прямо на пішохідному переході автомобіль ВАЗ збив 66-річну жінку. Її госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. У постраждалої діагностували черепно-мозкову травму та закритий перелом лівого стегна.

У Лозівському районі Харківської області 64-річний дачник потонув на місцевому водосховищі. Чоловік дуже любив рибалити разом з дружиною. Однак у той день він чомусь вирішив порибалити без неї. Чоловік довго не повертався, а жінка не могла його знайти, тому викликала поліціянтів. Рятувальники знайшли тіло літнього чоловіка на поверхні водойми.  

У Чугуївському районі пізно ввечері 14 серпня автомобіль впав у воду і пішов на дно. Автомобіль ВАЗ-2110 їхав по кручі в селі Черемушне в Зміївській громаді, в ньому знаходилося двоє чоловіків. 32-річний водій не впорався з керуванням, машина зірвалася з обриву вниз і впала в річку Сіверський Донець, яка протікає на території села. Пасажир, житель Харкова, не зміг самостійно вибратися з пастки та потонув всередині автомобіля.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися