У Харкові автомобіль перекинувся на дах (ФОТО)

На Морозова сталася ДТП

У Харкові 12 вересня на вулиці Морозова у припаркований Chevrolet влетів автомобіль Renault. Про це розповіли в ГУ Нацполіції Харківської області та надали відповідну фотографію.

g1fP455zB85rgUhU8RlQaOjhQ.jpg

Правоохоронці зазначили, що водій Renault не впорався з керуванням, врізався у Chevrolet та перевернув власний автомобіль. На водія склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП. Всі матеріали поліціянти передадуть до суду. 

Інші ДТП в Харківській області:

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 9 вересня 37-річний водій автомобіля ВАЗ 210994-20 по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом із чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх та збив жінку, яка померла на місці. Чоловік померлої у ДТП не постраждав. 

 У Харкові 10 вересня на вулиці Великій Панасівській водій за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався у паркан. Відповідні фотографії очевидці публікують у соцмережах. На фото видно, що автомобіль буквально протаранив наскрізь огорожу. Подробиць події правоохоронці поки не встановили. 

 У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував утекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися