У Харкові зіткнулися два таксі - постраждали маленькі діти: подробиці (фото, відео)

Один з таксистів рухався через перехрестя на червоний сигнал світлофору

У Харкові на вулиці Благовіщенській на перехресті зіткнулися два таксі різних служб, в одному з них їхали двоє маленьких дітей. Про обставини події розповіли у харківських каналах Telegram.

ДТП трапилося близько 21:00 поблизу Благовіщенського собору між двома автомобілями з логотипами різних служб таксі - білим "On" та червоним "30-40". За словами очевидців, один з таксистів на регульованому перехресті проігнорував червоний сигнал світлофора, врізався в друге таксі, не впорався з управлінням та в'їхав у стіну. У червоному таксі їхала мама двома дітлахами. Один з них отримав серйозні травми.

У перші хвилини ДТП перехожі намагалися допомогти постраждалим, заспокоювали дітлахів, які заходилися у плачі.

Швидка, яка прибула на місце, оглянула водія другого таксі, після чого, його забрала поліція для проходження опосвідчення. Жінку з дітьми госпіталізували до лікарні.

У якому стані перебуває другий водій, наразі невідомо.

За словами водія On-taxi, саме він рухався на зелене світло, коли він почав проїжджати перехрестя, зелений сигнал почав блимати, проте друге таксі їхало на червоний та врізалося у нього зліва.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові тролейбус зіткнувся з фурою біля станції метро "Академіка Барабашова". За даними правоохоронців водій фури MAN погано розрахував дистанцію і зіткнувся з тролейбусом. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав. На водія фури правоохоронці склали протокол за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.



Джерело: Telegram
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися