У Харкові тролейбус зіткнувся з фурою (ФОТО)

На Салтівці сталося ДТП

У Харкові 13 вересня відбулося ДТП біля станції метро "Академіка Барабашова". Про це розповіли в пресслужбі Патрульній поліції Харківської області.

За даними правоохоронців водій фури MAN погано розрахував дистанцію і зіткнувся з тролейбусом. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав. На водія фури правоохоронці склали протокол за ст. 124 ("порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення". Йому загрожує тільки невеликий штраф.

Інші ДТП в Харківській області:

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 9 вересня 37-річний водій автомобіля ВАЗ 210994-20 по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом із чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх та збив жінку, яка померла на місці. Чоловік померлої у ДТП не постраждав. 

 У Харкові 10 вересня на вулиці Великій Панасівській водій за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався у паркан. Відповідні фотографії очевидці публікують у соцмережах. На фото видно, що автомобіль буквально протаранив наскрізь огорожу. Подробиць події правоохоронці поки не встановили. 

 У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував утекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися