У Харкові немовля випало з вікна на кухні - що трапилося

Дитина впала з висоти третього поверху

В Індустріальному районі Харкова маленька дівчинка випала з вікна на третьому поверсі, батьків вдома не було. Інцидент трапився 12 вересня. Про те, що відомо на даний момент, розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Поліція встановила, що батьки залишили свою однорічну доньку зі своїми знайомими та пішли з дому. Вони мали наглянути за дитиною, поки мати та батько відсутні. Ввечері, за невідомих обставин, близько 20:00 немовля випало з вікна на кухні помешкання на третьому поверсі на Індустріальному проспекті.

Дитину госпіталізували до лікарні. Вже звідти медики повідомили про подію в поліцію. Дівчинка вижила, наразі лікарі оцінюють її стан як тяжкий.

Поліціянти відкрили кримінальне провадження за статтею 166 ККУ: злісне недотримання обов'язків по догляду за дитиною. Санкція статті передбачає від 2 до 5 років ув'язнення.

Наразі слідчі продовжують встановлювати обставини події, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові 15-річна дівчинка стрибнула з даху 9-поверхового будинку. Перед тим вона розповідала своїй подрузі про наміри покінчити життя самогубством. Вони повечеряли у ресторані, потім пішли подивитися красивий захід сонця на дах будинку. Там вони зробили селфі, дівчина віддала свій телефон подрузі, розбіглася та стрибнула вниз з даху. Дівчина-підліток загинула на місці. Відомо, що вона перебувала на обліку у психіатра та захоплювалася грою у японські відеоігри. У коментарях порівнюють її вчинок із дівчиною-самогубцею в Росії, яка того ж дня записала своє самогубство на даху в прямому ефірі однієї з соцмереж.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися