Харківські підлітки в сквері вирвали із землі лавочки (ВІДЕО)

Між харків'янами розгорівся скандал у соцмережах

У Харкові біля станції метро "Архітектора Бекетова" підлітки вирвали із землі лавочки. Відповідне відео вони самі зняли на мобільний телефон.

Харків'яни висловилися про вандалізм: "Чекаємо вибачень", "Дурні малолітні", "Ременяк всипати!", "Чекаємо відео, як вони ремонтують і встановлюють ці лавочки", "ляща кожному і на громадські роботи на місяць, щоб навчити цінувати роботу інших", "Знайти їх і на роботи громадські".

При цьому жителі почали шукати підлітків в соцмережах. Деякі не стрималися і почали ображати їх в особистих повідомленнях. Після критики підлітки написали в телеграм-канал і попросили видалити пост, оскільки у ньому все "не в тому світлі виставлено".

QYB79CRxIGmsy2YHjoGMDDvd8.jpg

Інші події з підлітками:

Три підлітки забралися на купол або дах ТРЦ Нікольського і знімали гарні краєвиди. Через якийсь час хлопці почали тікати та матюкатися, оскільки за ними нібито полює поліція та охоронці. Однак правоохоронцям не вдалося зловити підлітків. "Оператор" відео зняв своїх друзів. За зовнішнім виглядом їм 13-16 років. Вони втекли по пожежній драбині.

 У сквері на площі Поезії підлітки регулярно влаштовують "відпочинок" біля фонтану перед будівлею банку. Цього разу молодь після 10 вечора влаштувала масову бійку "стіна на стіну". Очевидці стверджують, що під час заворушень повз скверу проїхав екіпаж патрульної поліції, пригальмував і поїхав, навіть не спробувавши втрутитися. Бійка була серйозною: підлітки налітали один на одного по кілька осіб та добивали лежачих. Зараз площу Поезії регулярно патрулюють поліцейські.



Владимир

17 вересня 2021, 10:59

вот такая у нас полиция, толку от нее нет! катаются по городу не пресекая правонарушения, зато цепляются к автомобилистам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися