У Харкові на пішохідному переході автомобіль збив чоловіка (ВІДЕО ЗІТКНЕННЯ)

Водій автомобіля Mazda збив чоловіка

У Харкові 17 вересня на перехресті Московського проспекту та бульвару Хмельницького водій автомобіля Mazda збив чоловіка прямо на пішохідному переході. Відповідне відео опублікували в соцмережах.

Варто зазначити, що водій їхав на зелений сигнал світлофору, а потерпілий пішов на червоний. Водій після зіткнення відразу ж зупинився. Збитому чоловікові викликали швидку допомогу. Після удару з ним загалом було все нормально.

ДТП у Харківській області:

Під Харковом 16 вересня у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла в евакуатор. Від удару автомобіль вилетів з дороги в ліс і вдарився в дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.

 У Харкові 15 вересня на проспекті Льва Ландау, 92 у ДТП постраждав водій автомобіля Volkswagen. За попередніми даними, водій Volkswagen не впорався з керуванням і врізався у вантажівку, яка їхала попереду. Чоловіка доставили в лікарню.

 У Харкові 15 вересня невідомі з палицями напали на автомобіль швидкої допомоги. Медики приїхали до 43-річного чоловікова та разом з водієм пішли до хворого у квартиру, щоб на ношах доставити його в "швидку". У цей момент до порожнього автомобіля підійшли люди і почали бити його палицями та ногами. Транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 37-річний водій автомобіля ВАЗ 210994-20 по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом із чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх та збив жінку, яка померла на місці. Чоловік померлої у ДТП не постраждав. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися