Харків'яни напали з палицями на автомобіль швидкої допомоги (ФОТО)

У Харкові перехожі напали на машину швидкої

У Харкові 15 вересня невідомі з палицями напали на автомобіль швидкої допомоги. Про це розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Медики о 16:24 приїхали до 43-річного чоловіка та разом із водієм пішли до хворого у квартиру, щоб на ношах доставити його в "швидку". У цей момент до порожнього автомобіля підійшли люди та почали бити його палицями та ногами. Транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

За словами медпрацівників, на хуліганство дивилися перехожі та ніхто навіть не спробував зупинити зловмисників. Люди знімали все на телефон. Під час транспортування хворого повз медиків проїжджала інша медична бригада, яка і викликала на місце поліцію.

Інші ДТП в Харківській області:

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 37-річний водій автомобіля ВАЗ 210994-20 по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом із чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх та збив жінку, яка померла на місці. Чоловік померлої у ДТП не постраждав. 

 У Харкові на вулиці Великій Панасівській, водій за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався у паркан. Відповідні фотографії очевидці публікують у соцмережах. На фото видно, що автомобіль буквально протаранив наскрізь огорожу. Подробиць події правоохоронці поки не встановили. 

 У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував утекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.



vitas

16 вересня 2021, 09:18

Как всегда описывается история о страшных демонах,посягнувшим на имущество или здоровье людей,призванных спасать других людей.Когда к моей матери,получившей при падении тяжелейшие травмы СКОРАЯ, в городе миллионике, приехала через полтора часа я был готов был убить их не разбираясь,кто при этом виноват министр,диспетчер либо шофер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися