На Харківщині восьмикласник "травив" учителів

У Харківській області дитина знущалася з вчителів

У Чугуєві директор однієї з місцевих шкіл звернувся у правоохоронні органи та поскаржився на учня 8-го класу. Місцеві поліціянти провели з хлопчиком профілактичну бесіду.

Зазначається, що хлопець знущався з дітей і вчителів. До поліціянтів викликали матір дитини. Жінці нагадали про відповідальність за булінг, передбаченої ст. 174-3 (булінг учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 850 до 1700 гривень або громадські роботи від 20 до 40 годин.

Інші новини:

Харківські копи під час моніторингу соціальних мереж знайшли відео, на якому двоє дівчат 13 і 14 років були в нетверезому стані. Поліціянти Шевченківського відділу поліції ще 3 грудня склали на батьків п'яних підлітків протоколи про адміністративні порушення. Інформацію про подію зареєстрували в Інформаційно-телекомунікаційній системі "Інформаційний портал Національної поліції України" (ІТС ІПНП) Шевченківського ОП ГУНП в Харківській області.

Мешканка Харківської області буде платити штраф за свого сина-п'ятикласника, якого суд визнав винним у булінгу щодо інших учнів. Поліціянти розповіли, що в листопаді минулого року до поліції прийшов директор ліцею, який знаходиться в селищі Нова Водолага. Він розповів про цькування однокласників з боку учня 5-го класу. Зі скаргою до ліцею про факт булінг зверталися батьки двох дітей. Інспектор ювенальної превенції відділення поліції №3 ХРУП№1 Альбіна Федоренко з'ясувала, що хлопчик протягом року систематично принижував і ображав однокласників, лаявся нецензурними словами. 



Активист

23 вересня 2021, 14:39

Наверное мальчик ребенок какого нибудь депутата или какого то сотрудника мвд. Уж очень замашки похожие.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися