У Харкові зіткнулися одразу два ВАЗа: автомобілі знищені (ФОТО)

У Харкові ВАЗи знищили один одного

У Харкові 25 вересня на вул. Полтавський шлях (біля АЗС "БРСМ") зіткнулися два автомобілі "ВАЗ-21110" та "ВАЗ-21099". Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Харківської області.

На місце приїжджало чергове відділення рятувальників 6-ї рятувальної частини ДСНС на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі легкого типу та одне відділення Національного університету цивільного захисту України. Рятувальники за допомогою спеціального інструменту дістали з "ВАЗ-21099" двох затиснутих пасажирів. Медики швидкої допомоги негайно госпіталізували постраждалих до лікарні.

ДТП у Харківській області:

 Під Харковом 16 вересня у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла в евакуатор. Від удару автомобіль вилетів з дороги в ліс і вдарився у дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.

 У Харкові 15 вересня на проспекті Льва Ландау, 92 у ДТП постраждав водій автомобіля Volkswagen. За попередніми даними, водій Volkswagen не впорався з керуванням і врізався у вантажівку, яка їхала попереду. Чоловіка доставили в лікарню.

 У Харкові 15 вересня невідомі з палицями напали на автомобіль швидкої допомоги. Медики приїхали до 43-річного чоловікова та разом з водієм пішли до хворого у квартиру, щоб на ношах доставити його у "швидку". У цей момент до порожнього автомобіля підійшли люди й почали бити його палицями та ногами. Транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 37-річний водій автомобіля ВАЗ 210994-20 по дорозі до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом із чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх та збив жінку, яка померла на місці. Чоловік померлої у ДТП не постраждав. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися