У Харкові жінка, прикута до ліжка, згоріла заживо (ФОТО)

Пенсіонерка не змогла покинути квартиру по час пожежі

У Харкові в приватному житловому будинку на пр. Електровозного літня жінка загинула у пожежі. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Харківської області.

На місці події працювали два оперативних відділення 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини. У палаючому будинку жила 90-річна жінка. Самостійно пересуватися вона вже не могла. Площа пожежі склала 10 кв.м. Пенсіонерку врятувати не встигли.

О 20:36 рятувальники локалізували пожежу, а о 21:12 повністю ліквідували. За попередніми даними, пожежу викликало коротке замикання електричної мережі.

l1Su07AigoO2fzpnIQ02dCqxH.jpeg

Інші пожежі в регіоні:

У Харківській ОДА збираються виділити кошти на відновлення будівлі Чугуївського ліцею №2, який згорів 19 вересня, з обласного бюджету. Пожежа у школі була визнана надзвичайною ситуацією, а обставини події та подальші дії обговорювалися під час спеціально скликаної регіональної комісії з надзвичайних ситуацій.

У Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. Решта вісім осіб від медичної допомоги відмовилися. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

У Харкові ще 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані й опинилися у лікарні. "Коментарі" розповідали, що вже завершено розслідування трагедії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися