У Харківській області за добу двоє людей згоріли живцем (ФОТО)

Рятувальники Харківщини за добу виявили два тіла

У Харківській області 8 жовтня рятувальники під час гасіння пожеж виявили тіла двох осіб. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС в Харківській області.

Так, у Харкові в 9-поверховому житловому будинку на вул. Гвардійців-Широнінців 44 рятувальники загасили пожежу в палаючій квартирі на другому поверсі. Там вони виявили тіло хлопця 1993 року народження (сина господарки квартири). Полум'я охопило меблі та домашні речі на площі близько 7 кв.м.

UrhIP4LWF7fFmOXwk_CV0YEA2.jpeg 

На місці через сильне задимлення евакуювали 5 осіб. Вже о 21:38 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:20 - повністю ліквідувати. Зараз фахівці з'ясовують всі подробиці події.

Крім цього, в Ізюмі на вул. Колодязної, 8 горів дах житлового будинку на площі близько 80 кв.м. Там рятувальники виявили тіло господині 1939 року народження.

О 16:25 пожежу вже локалізували, а о 18:34 - повністю ліквідували. За попередніми даними, бабуся порушила правила безпеки при використанні печі.

Інші пожежі в регіоні:

⬤ У Харківській ОДА збираються виділити кошти на відновлення будівлі Чугуївського ліцею №2, який згорів 19 вересня, з обласного бюджету. Пожежа в школі був визнаний надзвичайною ситуацією, а обставини події та подальші дії обговорювалися під час спеціально скликаної регіональної комісії з надзвичайних ситуацій.

⬤ В Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися