У Харківській області у фури лопнуло колесо і вона зробила сальто на бік (ФОТО)

Під Харковом у фури лопнуло колесо і вона перекинулася

На 105 км автодороги Харків-Перещепино-Дніпро 9 жовтня перекинулася вантажівка DAF. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції в Харківській області.

rzgU9C1OpQn1JwZoY9LSZne_U.png

Зазначається, що 52-річний водій їхав в сторону Дніпра. Прямо під час руху у нього лопнуло колесо, він не впорався з керуванням і перекинувся разом з вантажівкою. Чоловіка госпіталізували до Красноградської районної лікарні. Зараз з ним уже все добре.

На водія склали адміністративний протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ДТП у Харківській області:

 Поблизу селища Слобожанське на 54 км автодороги Харків-Зміїв-Балаклія 29 вересня перекинулася фура. Поліціянти розповіли, що 56-річний водій автомобіля "Renault" не впорався з керуванням і перекинувся разом з ним у кювет. Правоохоронці поділилися фотографіями знищеної фури.

 Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла в евакуатор. Від удару автомобіль вилетів з дороги у ліс і вдарився в дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.

 У Харкові 25 вересня на вул. Полтавський шлях (біля АЗС "БРСМ") зіткнулися два автомобілі "ВАЗ-21110" та "ВАЗ-21099". На місце приїжджало чергове відділення рятувальників 6-й рятувальної частини ДСНС на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі легкого типу та одне відділення Національного університету цивільного захисту України.

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 37-річний водій автомобіля "ВАЗ 210994-20" по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом з чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх і збив жінку, яка померла на місці. Чоловік загиблої в ДТП не постраждав.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися