Температура йде на спад: яку погоду очікувати харків'янам 12 березня

Майже весь день погода буде похмурою Харкові

Завтра, 12 березня, в Харкові та області очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень місцями по області невеликий дощ.

Вітер західний, 7 - 12 м / с, вночі місцями, вранці та вдень по всій території пориви 15 - 20 м / с. Температура вночі 2 - 7 ° тепла, вдень 10 - 15 °. По місту: вночі невеликий дощ, вдень без опадів. Температура повітря вночі 3 - 5 ° тепла, вдень 11 - 13 °.

За даними порталу "Синоптик", у четвер, 12 березня, майже весь день в Харкові погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

picture

Народний прогноз погоди

12 березня вшановується пам'ять преподобного Прокопія Декаполіта, сповідника. У народі цього святого називали ще Перезимником. Говорили, що у цей день "березень дорогу рушить, так в'язне у заметі", "і тане, і мерзне". Якщо у цей день бував дощ, то очікували і мокрого літа. А якщо дув південний вітер, і на вулиці була капель, то літо обіцяло бути теплим.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що з 12 березня в харківському університеті ім. В. Н. Каразіна оголосили карантин.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися