П’яний водій, якого в Харкові зупинили патрульні, може бути співробітником фіскальної служби

В соцмережах пишуть, що водій спочатку намагався дати копам хабар, а потім погрожував зв’язками в СБУ

Сьогодні вночі, 12 березня, в Харкові на Цілиноградській, 56 патрульні виявили водія, що сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

Автомобіль Mazda-3 копи зупинили о 01:50 через порушення правил дорожнього руху. У поліції кажуть, що машина їхала з неосвітленим номерним знаком в темну пору доби.

При спілкуванні з водієм копи виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти освідування. Водій відмовився. Все відбувалося у присутності свідків.

На водія патрульні склали відповідні адміністративні матеріали: постанову за ч. 6 ст. 121 КУпАП та протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Матеріал передадуть до суду.

Тим часом в харківських соцмережах з’явилося відео з місця події. Очевидці повідомляють, що водій - лейтенант фіскальної служби. Кажуть, що спочатку він пиячив разом з товаришем на капоті своєї машини, а потім сів в автомобіль та поїхав. 

Також в соцмережах пишуть, що через гучну поведінку товаришів по чарці місцеві мешканці поскаржилися в поліцію, а коли копи зупинили машину, водій начебто спочатку намагався дати хабар, а потім почав погрожувати знайомими, які працюють в СБУ.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові п'яний за кермом хотів відкупитися від патрульних за 100 доларів. Гроші водій машини Mercedes GL500 поклав в службовий автомобіль копів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися