У Харкові машина злетіла на повітря: відео зіткнення

У Харкові автомобіль перекинувся на дах

У Харкові 24 жовтня Mercedes перекинувся на дах. Відповідне відео опублікували в соцмережах. Поліціянти прокоментували ситуацію у своїй пресслужбі.

За попередніми даними, Mercedes намагався піти від зіткнення з "Жигулями", проте влетів в огорожу, злетів у повітря і перекинувся. Поліцейські розповіли, що в результаті аварії постраждав водій і двоє пасажирів Mercedes. Всіх людей госпіталізували.

ДТП у Харківській області:

 Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла в евакуатор. Від удару автомобіль вилетів з дороги у ліс і вдарився в дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 37-річний водій автомобіля "ВАЗ 210994-20" по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом з чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх і збив жінку, яка померла на місці. Чоловік загиблої в ДТП не постраждав.

 Смертельна ДТП, внаслідок якої померло шестеро людей, сталося 18 жовтня 2017 року. Автомобіль "Лексус", яким керувала Зайцева, продовжував рух на червоний, перевищуючи швидкість, зіткнувся з "Фольксвагеном Туарег", за кермом якого перебував Геннадій Дронов. Винних засудили до 10 років ув'язнення.

⬤ Момент наїзду поїзда Львів-Бахмут на 19-річну дівчину в Пісочині Харківської області потрапив на камеру. На відео можна помітити, як дівчина спочатку очікує, поки проїде один поїзд, а потім оглядається, щоб почати рух через залізничні колії. У соціальних мережах припускають, що через загальний шум і навушники загибла занадто пізно помітила другий поїзд. На кадрах видно, як дівчина спробувала прискоритися, однак не встигла.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися