У Харкові мати била маленького сина у прямому ефірі Instagram

ЗМІ зазначають, що жінка регулярно застосовує фізичне насильство до своєї дитини

Харків'янка била власного 4-річного сина під час прямої трансляції у соціальній мережі Instagram. Про це пише видання РБК-Україна, посилаючись на заяву Ювенальної Превенції ГУНП у Харківській області.

Зазначається, що факт побиття фахівці виявили під час моніторингу соцмереж. Потім правоохоронцям вдалося встановити особи жінки та її сина. Цей факт уже зареєстрований у поліції області. З матір'ю проведено профілактичну бесіду про недопущення застосування насильства щодо малолітньої дитини та складено адміністративний протокол за ст. 173-2 КУпАП.

Відомо, що зараз хлопчик тимчасово перебуває у медичному закладі.

Видання зазначає, що раніше в Telegram-каналі "Типовий Харків" розповідали про цей кричущий випадок. Автори зазначали, що жінка регулярно застосовує фізичне насильство до своєї дитини у прямому ефірі.

"Ця особина регулярно бить у прямому ефірі інстаграм свого сина. Живе в Харкові. Також б'є його на вулиці, дитина залякана і виснажена... Дитина дуже погано говорить у 4 роки, ходить із соскою, кричить їй "Карина, не бий". .." - писали в Telegram-каналі.

Харьковчанка избивает ребенка

Харьковчанка избивает ребенка

Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові в районі Нові будинки хлопець на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Відповідне відео користувачі опублікували у соцмережах. На кадрах видно, що за побиттям люди просто стежать і ніхто навіть не намагається заступитися за дівчинку. Але потім неадеквата таки зловили, поставили на коліна і змусили вибачитися. За словами місцевих жителів, це вже не перший випадок і хлопець систематично б'є різних дівчат.




Виталий

26 жовтня 2021, 10:11

Вот мразь,конченая

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися