Резонансна ДТП у Харкові на Гагаріна: все, що відомо про аварію (ФОТО, ВІДЕО)

Винному може загрожувати до восьми років позбавлення волі

Увечері, 26 жовтня, суспільство вразила звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна в Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Видання РБК-Україна розповіло про те, що відомо про подію.

Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості пролетів на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Наголошується, що зіткнення було настільки сильним, що автомобілі пролетіли ще кілька десятків метрів. На місце події одразу прибули правоохоронці та швидка допомога. В результаті було госпіталізовано трьох пасажирів Infifniti - двох чоловіків 19 років і 16-річну дівчину. Сам водій, як повідомляли в харківських Telegram-каналах , "живий і майже здоровий".

ДТП на Гагарина Харьков

Видання з посиланням на місцеві ЗМІ зазначає, що водієм Infiniti був Микола Харківський 2005 року народження. Машиною він обзавівся днями - йому її нібито купили заможні батьки.

Також відомо, що обидва водії не мали ознак алкогольного сп'яніння.

ДТП на Гагарина Харьков

За фактом аварії поліція відкрила провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людини).

Самого 16-річного водія затримали. Якщо його провину доведуть, йому може загрожувати до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без.

У поліції продовжують проводити слідчі дії.


Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові вирішили убезпечити пішоходів через 4 роки ДТП із Зайцевою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися