ЗМІ оприлюднили подробиці про батьків 16-річного водія Infiniti, який влаштував ДТП у Харкові

Батько хлопця нібито зловживає спиртним

Видання OBOZREVATEL , посилаючись на джерела, повідомляє, що батьки 16-річного Миколи Харківського, який вчинив аварію на проспекті Гагаріна в Харкові, розлучені. Батько продає м'ясо на Благовіщенському (Центральному) ринку міста. А мати, за даними журналістів, проживає в Австралії та забезпечує фінансово свого сина.

Крім того, у виданні наголошують, що батько хлопця нібито зловживає алкогольними напоями.

picture

Нагадаємо, що ввечері, 26 жовтня, суспільство потрясла звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні.

Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Водієм Infiniti був Микола Харківський 2005 року народження. Машиною він обзавівся днями - йому її нібито купили заможні батьки. Крім того, ЗМІ зазначають, що у 2019 році хлопець стріляв із травматичної зброї у жінку.

Самого 16-річного водія затримали. Якщо його провину доведуть, то йому може загрожувати до восьми років в'язниці.

Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові зіткнулися мікроавтобус Renault та автомобіль Honda CR-V. Мікроавтобус перекинувся на бік та придавив водія. Від травм 27-річний чоловік помер на місці. Водій та пасажирка Honda також постраждали. Їх госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися