Адвокат розповів, що чекає на 16-річного водія, що влаштував ДТП у Харкові

Ймовірніше матеріали кримінального провадження дійдуть до суду

За словами адвоката Ігоря Сєркова, для з'ясування обставин смертельної аварії в Харкові за участю неповнолітнього водія Infiniti потрібно провести низку експертиз. За допомогою цього можна буде визначити покарання для юнака. Про це пише Telergam-канал "Харків Life".

"Якщо буде чітка відповідь експерта, що він міг цього наїзду уникнути, проте свідомо допустив зіткнення з транспортним засобом, то, звісно, буде винний. Хоча за будь-якою ДТП є маса підводного каміння, починаючи від несправності транспортного засобу, закінчуючи здоров'ям особи, яка керувала цим транспортним засобом тощо", – сказав правозахисник.

Своєю чергою адвокат вважає, що Микола Харківський навряд чи зможе уникнути відповідальності у зв'язку з резонансом події, а також увагою до ДТП з боку засобів масової інформації.

"Я думаю, відповідальності цьому хлопцеві уникнути не вдасться. Якою буде ця відповідальність, я думаю, це питання друге. Я думаю, досудове слідство триватиме не один місяць. Ймовірніше матеріали кримінального провадження дійдуть до суду. Справа слухатиметься не один місяць, а мінімум рік, якою буде міра покарання, подивимося", – додав адвокат.

Нагадаємо, що ввечері, 26 жовтня, суспільство потрясло звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20.40. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості пролетів на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Зіткнення було настільки сильним, що автомобілі пролетіли ще кілька десятків метрів. На місце події одразу прибули правоохоронці та швидка допомога. В результаті було госпіталізовано трьох пасажирів Infifniti - двох чоловіків 19 років і 16-річну дівчину.



Сергей

3 листопада 2021, 14:43

Сергей, и туда же этого малолетку с родителями вместе

Сергей

3 листопада 2021, 14:42

Адвоката этого сраного найти и сделать ему что ... Чтобы больше не занимался адвокат практикой вообще. Гнида

Андрей

3 листопада 2021, 07:25

Для начала яйца оторвать,что бы такая мразь не размножались,ну и на Соловки

Василий

2 листопада 2021, 19:54

Какая ещё экпертиза-лететь 200 килметров в час,в самом оживлённом месте города.Выехал бы на взлётную полосу какого то заброшенного аэродрома и гоняй там пока сам не раздолбенишься.

арон

2 листопада 2021, 18:37

посадить мразоту и на долго

путин хуесост

2 листопада 2021, 12:50

адвокатишка несчастная

Віктор

2 листопада 2021, 12:30

Взагалі не розумію про що какає ротом цей "адвокат". Через таких ось "защітнічков" та через таких мразот, як оце падло шмаркляве в країні коїться бардак. Розглядати щось треба коли є якісь незрозумілі речі, а тут все як на долоні: малолітня тварюка, що вважає себе пупком, являючись при цьому всього лише анусом, ганяє без прав на авто, хамить поліціянтам (як на мене, то поліціянти теж як вівці недолугі - замість того, щоб це бидло на його хамство скрутити і хавалом в асфальт покласти, вони шмарклі жують), стріляє безкарно в людей тощо. Цю мразоту кінчену родичі загиблого мали б на місці порвати на клаптики. Бо ця істота буде жити і знов калічити чиїсь життя, а загиблий вже не житиме. Тому є Адвокати, а є адвокатішки, що за бабло і родичів своїх і посадять, і все що завгодно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися