Бізнесмени просять харків'ян допомогти посадити 16-річного Миколу Харківського

Харківський мільйонер пообіцяв посадити 16-річного гонщика Миколу

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов та його колеги попросили харків'ян допомогти їм та поліціянтам посадити Миколу Харківського. Відповідну посаду Юрій опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Покази свідків - це важливі докази. Відео в соцмережах, пабликах багато. Але для того, щоб це мало належну доказову силу, необхідно, щоб слідство отримало ці дані з першоджерела. Іншими словами, дуже важливо, щоб автори відео безпосередньо зв'язалися зі слідчим. Адже ми всі хочемо, щоб докази в цій справі були залізобетонними та незаперечними з будь-якої точки зору, правда?" - написав Юрій.

Крім цього бізнесмен зазначив, що важливі фактичні дані про самого Миколу, його спосіб життя, особливості проведення часу тощо. У цій справі це справді може відіграти велику роль і матиме важливе значення для подальшого судового розгляду.

Зв'язатися можна або за контактними даними відділу Нацполіції з ДТП: (057)715-71-60, або написати Юрію Сапронову.

Контекст:

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, окрім нього, у проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найєм, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов і Юрій Губанков.



Джерело: https://www.facebook.com/

Леся

4 листопада 2021, 17:28

Бизнесмены вкладываются чтобы откупить бизнесменского выродка, убившего человека. Нравственные критерии денежных мешков давно известны. Зайцева отдыхает после убийства шестерых людей и этому мерзавцу прикупят теплое местечко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися