З харківських ринків вилучають рибу: що не так із продукцією

У ході перевірок було вилучено понад 160 кг товару

Рибоохоронний патруль розпочав перевірки ринків у Харківській області. У разі виявлення факту торгівлі свіжою рибою без документації,  продукцію вилучають, а на продавців складають протоколи про адміністративне порушення. Про це пишуть Новини. Live, посилаючись на Держагентство меліорації та рибного господарства регіону.

Фахівці проводили відповідні перевірки у місті Мерефі та Ізюм Харківської області з 3 по 5 листопада. Після заходів було вилучено понад 160 кг продукції. Порушення виявлено на Центральному ринку та Залізничному ринку Ізюму, на продовольчому ринку Мерефи, а також у смт Ківшарівка Куп'янського району та у Куп'янську.

Зазначається, що без необхідних документів торгували щукою, товстолобом, судаком, сомом, сазаном і карасем.

Нагадаємо, що раніше у Харкові з продажу вилучали сир відомої торгової марки. За даними Держпродспоживслужби, у кисломолочному сирі торгової марки "Український" ТОВ "Богодухівський молокозавод" зафіксували невідповідності за мікробіологічним показником.

А також, під час проведення перевірки суб'єктів господарювання ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області, було виявлено факти реалізації цукерок російського виробництва. За словами голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької, підсанкційні російські солодощі не повинні продавати в Україні, оскільки така продукція ввозиться та продається поза законом. За порушення вимог законодавства до суб'єктів господарювання застосовано штрафні санкції.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" також повідомлялося, що в Харкові вилучають із продажу листя м'яти, в якому виявили сальмонелу.



Nn

10 листопада 2021, 14:24

Кое-что у вас не слипнится от конфет? Свою /державну/ кондитерскую продкцию начитесь делать без " пальмы". Когда насытитесь?!

Саша

10 листопада 2021, 12:36

А им какие доки нужны? свидетельство о смерти? )))))))))))))

Михаил

9 листопада 2021, 18:39

А куда пойдет изятая рыба? В чей карман?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися