У Харкові двох дітей збили на пішохідному переході: Бізнесмени хочуть вкластися у справу (ВІДЕО)

Харківський водій, який збив дітей, міг бути під наркотиками

У Харкові водій автомобіля Toyota на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли зеленим сигналом світлофора. Дівчинку від удару відкинуло, а хлопчик потрапив під колеса (якщо точніше під передній бампер). Про це розповіли у пресслужбі поліції, а сам момент наїзду очевидці опублікували у телеграм-каналі Труха.

На щастя, діти вижили - відбулися звичайними подряпинами та невеликим струсом мозку. "Особа, яка сьогодні збила двох дітей на пішохідному переході в Харкові, затримана поліцією і зараз проходить тест на наркотики", - розповів Глава Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський і додав, що чоловік міг бути під наркотиками.

Порушника затримали, за попередніми даними, його раніше вже притягали до відповідальності за незаконне виробництво чи зберігання наркотичних засобів. З невідомих причин тоді справу просто закрили.

"Слава Богу сьогодні не загинули люди. Не загинули діти. Є думки. Напишіть, хто готовий з адвокатів працювати за цим виродком, безплатно (забув як це модне слово в адвокатів про безплатно), який на Тойоті, серед білого дня в Харкові, на перехресті проспекту Науки з вул.Тобольської "безбашенно" проїхав на червоне світло і збив двох 13-ти літніх дітей?", - написав харківський бізнесмен Юрій Сапронов і запропонував вкластися у притягнення водія Toyota до відповідальності.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня суспільство потрясло звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися