Харків'ян попередили про випадки крадіжки у міських лікарнях: грабують на величезні суми (ФОТО)

Зловмисники нібито підсідають поруч, кладуть верхній одяг біля сумки, після чого витягують звідти великі грошові суми

У Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги, в Інституті хірургії імені Зайцева нібито трапляються випадки крадіжки великих грошових сум. Відповідну інформацію оприлюднили у Telergam-каналі "Харків 1654".

Автори публікації зазначають, що ймовірні злодії можуть користуватися тим, що люди, засмучені за своїх близьких, втрачають пильність. Найчастіше крадіжка відбувається під час надягання бахіл – зловмисники нібито підсідають поруч, кладуть верхній одяг біля сумки, після чого витягують звідти великі грошові суми.

"Вчора вкрали у мене гаманець з грошима та документами, у жінки 25 000 грн, у чоловіка 73 000 грн. У лікарнях адміністрація та працівники в курсі, але немає ні камер, ні нормальних великих оголошень, що орудують злодії", - зазначає автор поста .


Нагадаємо, що правоохоронці Харкова затримали зловмисників, які діяли під виглядом працівників комунальних служб. За даними патрульної поліції, шахраї ходили житловими багатоквартирними будинками, нібито перевіряли газове обладнання, за що вимагали у господарів гроші за "виявлені порушення".

Крім того, у харківській мерії городян попереджають про шахраїв. Зловмисники роблять неправомірні дії під брендом "Карти харків'янина", представляючись співробітниками проекту, та пропонують мешканцям міста отримати картку у прискорений термін.

Раніше видання "Коментарі" також писало, що у Харківській області різні підприємства та юридичні особи знову почали отримувати підроблені листи від імені АТ "Харківобленерго" з інформацією, що має на меті вчинення шахрайських дій. За даними Харківобленерго, шахраї розсилають листи на електронні пошти юридичних споживачів енергії. Вони міститься інформація з підробленими розрахунками з оплати спожитих послуг. Також у листах йдеться про наявність заборгованості.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися