У Харкові з наливайок вилучили 50 літрів алкоголю

У Немишлянському районі поліцейські перевірили сім торгових об'єктів

У Харкові правоохоронці вилучили 50 літрів спиртних напоїв, які реалізовувалися незаконно. Про це розповіли в прес-службі Нацполції в Харківській області.

За даними "главку", в Немишлянському районі поліцейські перевірили сім торгових об'єктів, які здійснюють продаж спиртних напоїв. На двох об'єктах були виявлені порушення.

Так, в одному з павільйонів на Московському проспекті поліцейські виявили факт реалізації алкоголю без ліцензії.

У торговельному об'єкті, розташованому у підвальному приміщенні житлового будинку на вулиці Олімпійській, також була відсутня ліцензія на продаж спиртного. Стосовно обох порушників складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Всього співробітники поліції вилучили 50 літрів алкоголю.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові правоохоронці викрили чоловіка, який робив закладки наркотиків. За даними поліції, в Основ'янський відділ надійшло повідомлення, що на території району чоловік робить закладки наркотиків. На місці поліцейські виявили 27-річного чоловіка, який мав при собі 10 полімерних пакетів з порошкоподібною речовиною і таблетками.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися