У Харкові чоловік без прав водив маршрутку та порушував ПДР

Правоохоронці впіймали водія маршрутки

У Харкові водій маршрутки возив людей без прав та на червоний сигнал світлофора. Відповідне відео спочатку виклали очевидці у соцмережах, на що й відреагували правоохоронці.

На відео автобус №147 рухається проспектом Героїв Сталінграда, а потім на червоний сигнал світлофора повертає на проспект Гагаріна.

Поліціянти встановили, хто був за кермом автомобіля та оперативно знайшли чоловіка. Виявилося, що водій навіть не має прав на керування автомобілями даної категорії. Чоловік намагався дати хабар, а ті викликали на місце слідчо-оперативну групу.

На зловмисника склали протоколи за ч. 2 ст. 122 Кодексу про адмінпорушення (проїзд на заборонений сигнал світлофора) та ч. 2 ст. 126 (управління транспортним засобом особою, яка не має права керування). Його оштрафували на 3400 гривень та усунули від роботи.

Інші ДТП:

У Харкові 25 листопада в районі перетину окружної дороги та Салтівського шосе сталася масштабна ДТП із фурою та кількома легковиками. Спочатку правоохоронці повідомили, що водій фури був п'яним. Проте експертиза показала, що він перебував у стані наркотичного сп'яніння опіатами та канабіноїдами.

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Дмитра, чоловікові 34 роки й він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а нікому юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися