У лісі під Харковом знайшли автозвалище (ФОТО)

У лісі нарахували п'ять звалищ із автомобільними запчастинами

Неподалік селища Жихор, що на Харківщині, у лісовому масиві виявили кілька звалищ з автомобільними деталями. Про це повідомляє РедПост, посилаючись на Telegram-канал "ВЕХА (Харків)".

За словами джерела, на автозвалище у Жихорському лісі випадково натрапили місцеві екоактивісти. Зазначається, що це далеко не поодинокий випадок.

Невідомі викинули автомобільні шини, бампера та інші різні автодеталі прямо під дерево. Крім того, повідомляється, що на території лісу знайшли загалом п'ять таких автомобільних звалищ.

picture

Екоактивісти не пройшли повз цю проблему і вирішили розібратися в тому, хто причетний до створення цих самих автозвалищ на території лісу.

"Хтось узяв і вивіз автомотлох і звалили посеред лісу. Зараз з'ясовують, хто це зробив", - йдеться у повідомленні.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що Харківська область вийшла у лідери України зі сміття. За 2020 рік екоінспекція знайшла в країні 2144 стихійні звалища. З цієї кількості прибрали лише 60%. Порушникам вимог природоохоронного законодавства виписали штрафи у розмірі 100 мільйонів гривень. У Харківській області знайшли 451 звалище. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові жителі стали частіше скаржитися на сміття. Відповідні фотографії та повідомлення люди публікують у соцмережах. Місцеві вже навіть зверталися до районної адміністрації та просили прибрати це все, проте нічого не змінилося. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися