У Харківській області в квартирі, що згоріла, виявили людський труп (ФОТО)

Причиною виникнення пожежі могла стати необережність під час куріння у будинку

У селі Надеждине, що у Красноградському районі Харківської області, рятувальники виявили труп чоловіка у квартирі, в якій сталася пожежа. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За словами джерела, на лінію "101" надійшов виклик від правоохоронців про те, що в будинку на вулиці Богдана Хмельницького сталася пожежа. Незабаром за вказаною адресою прибули співробітники ДСНС.

Було встановлено, що спалах трапився в кімнаті житлового будинку. У ході перевірки за цим фактом було встановлено, що горіло ліжко на площі близько 1 кв.

У будинку було виявлено бездиханне тіло чоловіка 1992 року народження. За попередньою інформацією, причиною пожежі могла стати необережність під час куріння в будинку.

Подробиці події наразі встановлюються.

У пресслужбі ДСНС опублікували фотографію з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Харкові біля ТРЦ "Караван" та "Дафі" на вулиці Героїв Праці повністю згорів кіоск із фастфудом. Пожежа також пошкодила частину павільйону з м'ясною продукцією, що стояла поряд. У соціальній мережі опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися