На Харківщині сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком: ФОТО з місця події

Внаслідок автокатастрофи загинула одна людина

У селищі міського типу Краснокутськ, Богодухівського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса та легкового автомобіля ВАЗ 2101. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За словами джерела, сьогодні, 30 листопада, приблизно о 7.20 ранку на вулиці Миру, ВАЗ зіткнувся з автобусів ПАЗ, який належить приватному підприємству.

picture

Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження, помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято.

З метою деблокування тіла загиблого водія було залучено підрозділ ДСНС 57 частини. За допомогою спецінструменту рятувальники зрізали передню частину авто та дістали тіло загиблого.

Що призвело до зіткнення легковика та пасажирського автобуса – поки що залишається невідомим. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Холодногірському районі міста Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Opel та автобуса "Богдан". В результаті зіткнення Opel врізався в залізну огорожу. Зазначається, що водій автобуса порушив правила дорожнього руху, що призвело до ДТП. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Харкові 14 листопада працівник Охтирського відділу поліції ГУНП в Сумській області Антон Ковальчук 1995 року народження за кермом Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду, після цього він спробував втекти та врізався в Chevrolet і Hyindai. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися