У Харкові горіла багатоповерхівка

Дим не встиг поширюватися по сходах на верхні поверхи

У Харкові на вул. Академіка Богомольця, 11 виникла пожежа в чотирнадцятиповерховому житловому будинку. Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС в Харківській області. Наголошується, що на місце пожежі виїхали два відділення пожежнорятувальної служби на автоцистернах та одне відділення на автодрабині.

Було встановлено, що горить сміттєпровід на першому поверсі. Дим не встиг поширюватися по сходах на верхні поверхи. Рятувальники негайно ліквідували загоряння.

За попередньою інформацією, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Відзначається, що жертв і постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у ніч на 14 березня в Харківській області на пожежі загинула жінка. За даними співробітників ДСНС, горів приватний будинок за адресою провулок Гагаріна, 1. у селі Майське. Відзначається, що в результаті пожежі загинула 90-річна жінка – її тіло в будинку знайшли рятувальники. Як з'ясувалося, горіли меблі та домашні речі. Площа пожежі склала близько 4 квадратних метрів. Читайте за посиланням.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися