У Харкові замінували міськраду: на місці працюють вибухотехніки (ФОТО)

У поліції підтвердили інформацію

У Харкові надійшло повідомлення про замінування будівлі міської ради. Про це повідомляє видання "Новини.LIVE Kharkiv", посилаючись на інформацію, отриману у пресслужбі Національної поліції Харківської області.

За словами джерела, у поліції підтвердили, що повідомлення про мінування мерії надходило. На місце події було направлено вибухотехніку, а також слідчо-оперативну групу.

Наразі будівлю перевіряють на наявність вибухонебезпечних предметів.

Подробиці події встановлюються.

Оновлено

За інформацією видання KHARKIV Today, анонімний лист про замінування будівлі мерії надійшов до поліції сьогодні, 2 грудня, о 9:48. Під час перевірки правоохоронці оглянули 2000 кв. приміщень та 250 кв.м. прилеглої території та не виявили вибухових пристроїв.

У Telegram-каналі "Мій Харків" опублікували фотографії з місця події.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, що у Харкові замінували ковідні лікарні. Вибухонебезпечні предмети шукали у диспансері радіаційного захисту населення ("чорнобильська" лікарня), дорослій та дитячій інфекційних лікарнях, Харківській клінічній лікарні на залізничному транспорті №2. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові повідомили про замінування одразу чотирьох торгових центрів. Листи з відповідним застереженням зловмисники відправили до поліції. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися