Вийшов з дому і не повернувся: на Харківщині майже два тижні розшукують зниклого чоловіка (ФОТО)

Орієнтування на зниклого опублікували у соціальній мережі

У місті Люботин, що на Харківщині, безслідно зник 37-річний Ярослав Сіренко. Його розшукують уже упродовж дванадцяти днів. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

За наявною інформацією чоловік пропав 21 листопада поточного року. Того дня він вийшов з дому приблизно о 16.00 і не повернувся. Родичі Ярослава забили на сполох і почали пошуки зниклого. Проте досі немає жодної інформації про його місцеперебування.

Прикмети: зріст 185 см, худорлявої статури, лисий, блакитні очі.

У день пропажі був одягнений: куртка чорного кольору з емблемою на грудях, чорна бейсболка Nike, сині джинси, темні черевики.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого Ярослава Сиренка, просять негайно повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків чоловіка.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що у Харківській області з 2000 року розшукують безвісти зниклу тоді 19-річну Ірину Бондаренко. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові безвісти зник чоловік. У той день він відправився на роботу на своєму автомобілі BMW 5, але додому так і не повернувся. Родичі не можуть зв'язатися зі зниклим протягом чотирьох днів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися