У Харкові безвісти зникла людина (ФОТО)

Зниклого розшукують уже три дні

У місті Харків безвісти зник 41-річний Савченко Дмитро В'ячеславович. Про це повідомляє видання Новини. Live, посилаючись на Telegram-каналі "ХС".

За інформацією джерела, Дмитро Савченко зник 29 листопада цього року. Того дня він подався на роботу на своєму автомобілі BMW 5, але додому так і не повернувся. Родичі не можуть зв'язатися зі зниклим протягом трьох днів.

Повідомляється, що востаннє машину Дмитра, який зник безвісти, бачили в день його зникнення, 29 листопада, на Московському проспекті. Проте більше інформації про місцеперебування чоловіка родичам дізнатися не вдалося.

Джерело пише, що зниклий мешкає у Воробйових горах у Харкові. З особливих прикмет вказано лише зростання чоловіка – 181 см. Також зазначається, що Дмитро їздить BMW 5 темного кольору.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування Дмитра Савчука, просять повідомити про це за номером: 068-617-52-97 або ж у поліцію за номером 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що Харківській області з 2000 року розшукують зниклу 19-річну Ірину Бондаренко. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що поліція розшукала чоловіка, який вчинив стрілянину в ресторані, його звинуватили в цинізмі та зухвалості. У прокуратурі пояснили, що дії порушника призвели до того, що роботу закладу було порушено, а гості та перехожі злякалися та ховалися від пострілів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися