У Харківському метро виявили труп (Фотофакт)

Загиблому приблизно 60 років

У переході метро у місті Харків було виявлено бездиханне тіло літнього чоловіка. Про це пише видання Status QUO, посилаючись на місцевий Telegram-канал.

За словами джерела, сьогодні вранці, 3 грудня, у переході на станції метро "Індустріальна" перехожі помітили чоловіка, що лежить біля стіни, без ознак життя. На місце події викликали бригаду швидкої допомоги.

Зазначається, що на вигляд загиблому приблизно 60 років. Що стало причиною смерті – залишається невідомим.

"Швидше за все стало погано, одягнений нормально. Накрили обличчя його ж шапкою...", - йдеться у повідомленні.

Також у Telegram-каналі опублікували фотографії з місця події.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у Харкові на пр. Тракторобудівників чоловік вийшов із супермаркету, впав та помер. Спочатку відповідне відео очевидці опублікували у соцмережах. Пізніше правоохоронці повідомили, що чоловікові похилого віку різко стало погано і незабаром він помер. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові у віці 91 року помер відомий вчений Юрій Лосєв. Він був одним із провідних спеціалістів у галузі інформаційних технологій в Україні, засновником та керівником наукової школи, пов'язаною з проблемами передачі інформації в автоматизованих системах управління. Під його керівництвом випустилися 40 кандидатів наук та 5 докторів наук за спеціальністю "Інформаційні технології". Юрій був автором понад 250 наукових праць та 5 монографій, 6 підручників, 6 навчальних посібників, 3 довідники. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися