Хотів накласти на себе руки: У Харківській області поліцейські врятували життя пенсіонеру (ФОТО)

Чоловік хотів зробити суїцид, тому що почувається самотнім, втомленим і безпорадним

У місті Лозова, що на Харківщині, 87-річний чоловік хотів вчинити самогубство, зістрибнувши з мосту. Перехожі викликали на місце події поліцію та трагедії вдалося уникнути. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

Інцидент трапився на залізничному мості. Пенсіонер уже переліз через огорожу і мав намір стрибнути вниз. Проте йому завадили співробітники поліції, які прибули на виклик очевидців.

picture

Правоохоронці перетягли його через огорожу та викликали медиків. За словами врятованого від смерті пенсіонера, він хотів зістрибнути з мосту, бо почувається самотнім, стомленим та безпорадним. Чоловіка передали співробітникам швидкої допомоги.

Ця історія не залишила байдужим нікого з місцевих поліцейських. Начальник групи реагування патрульної поліції Лозівського районного відділу звернувся до селищного голови та попросив його допомогти пенсіонеру у вирішенні побутових питань.

Пройшовши обстеження, чоловік повернувся додому. У поліції зазначають, що відтепер до нього навідуватимуться дільничні офіцери для надання допомоги у господарстві. Крім того, до нього вже направлено соціальних працівників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові пенсіонерка регулярно виходила гуляти із 65 тисячами гривень. Зрештою жінку обікрали. Злочинці підійшли до під'їзду жінки: один залишився на вулиці, а другий зайшов усередину, ударив бабусю по обличчю та вихопив сумку з грошима. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові літній чоловік привіз на автомобілі сміття і викинув його прямо на землю і це при тому, що поряд стояли сміття. Відповідне відео опублікували у соцмережах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися